Till dig som vill leda med Magdalena Andersson

Fannys Förebilder
Fannys Förebilder
Till dig som vill leda med Magdalena Andersson
Laddar in
/

Veckans gäst är ingen mindre än Magdalena Andersson, en stor stund för mig eftersom hon är en symbol för allt jag står för. Alltså att även kvinnor kan spräcka de där absolut tjockaste glastaken. 

I hennes avsnitt som släpps på söndag pratar vi om vikten att förstå de strukturella problemen för att vi som kvinnor ska kunna landa i insikten om att det inte är oss som individer som det är fel på. Men hur gör vi det på bästa sätt? Vi hade ett samtal om hur det här strukturerna påverkat henne. Hur ör det att sitta på Sveriges yttersta maktposition och samtidigt vara kvinna? Hur hanterar man den kritik som kommer? När man får höra att man är synnerligen kompetent men kanske inte så charmig, att man är hård eller till och med en bulldozer? I grunden handlar det väl en hel del om att vara trygg i sig själv och att veta vad man står för. Hur Magdalena landat där är också något vi reflekterar om i hennes avsnitt. 

Och Magdalena har ju faktiskt varit den som lett vårt land, vilket jag tycker gör det väldigt lägligt för henne att ge tips till dig som vill leda!

Leave a Reply

Your email address will not be published.