Föreläsningar

I podden har jag gjort ett stort antal intervjuer med de mest framgångsrika kvinnorna i Sverige. Vi har pratat om jämställdhet, utmaningar som kvinnor möter längs sina karriärer och hur vi kan tackla dem. Men också vilket ledarskap som krävs för att skapa jämställda organisationer. Självklart har jag lärt mig massor genom detta och har flera perspektiv på frågan.

​​Dessutom har jag idag många följare på sociala medier och lyssnare som ofta öppnar upp sig om samma frågor. De vill ofta bolla olika situationer och utmaningar med mig och även dela med sig utav sina berättelser.

​Det här ger mig såklart flera infallsvinklar som jag använder i mina föreläsningar Genom att kombinera inputs både från gäster och följare kan jag komma både med verkliga situationer och utmaningar. Och bäst av allt, jag har dessutom massor med olika lösningar och tips för att undvika och hantera dessa.

FRÅN MEDVETENHET TILL ACTION

Genom föreläsningen kommer du att:

Förstå skillnaden på hur vi bedömer män kontra kvinnor

Förstå hur olika händelser i livet påverkar karriären på olika sätt för män och kvinnor

Lära dig känna igen situationer som uppstår och hur vi kan tackla dem

Få en förståelse för varför olika situationer uppstår och vad vi kan göra i framtiden för att undvika dem

REFERENSER

”Fanny Widman är sig själv. Henne kan ni absolut inte anlita. Ta någon som anpassar sig istället. Annars riskerar vi en samhällsevolution. – Och risken är att den kommer att börja på Ert företag.”

– Anette Karls Fors, Utbildningsråd, Skolverket & Styrelseledamot Q80-nätverket

​”Fannys medverkan vid vårt kvinnliga nätverk på ICA var väldigt inspirerande och tankeväckande. Med sina erfarenheter, kompetens och sin härliga energi gav hon oss värdefulla perspektiv som ledde till ett extra givande nätverkande. Fannys sätt att direkt och utan omsvep sätta ord på utmaningar och möjligheter för kvinnor i arbetslivet borde många få ta del av”

– Eva Östh, Chef HR Business Partner Team på ICA Sverige AB

”Jag brukar ofta fråga mig; “Vad är skillnaden som gör skillnaden?” I vårt fall var Fannys föreläsning skillnaden eftersom hon med rak arm kunde peka på konkreta skillnader mellan män och kvinnor i yrkeslivet. Skillnader det inte gick att blunda för. Fanny lyckades även med sin föreläsning beröra och skapa diskussion. Med en tydlig och trygg retorisk förmåga skapade Fanny medvetenhet och insikt, vilket gjorde att många vågade öppna upp sig och berätta om egna erfarenheter och tankar. Vi är mansdominerad arbetsplats och att flera av våra medarbetare röstade fram Fannys föreläsning som det bästa inslaget på hela vår kickoff, det ser jag som ett gott betyg.”

-Sarah Wirsén, HR Manager Animech AB

Är du intresserad av att anlita mig som föreläsare? Tveka inte med att höra av dig!

Kontakta mig!