Så kan vi skapa worklife balance med Ida Ström

Fannys Förebilder
Fannys Förebilder
Så kan vi skapa worklife balance med Ida Ström
Loading
/

Veckans gäst är Ida Ström. På söndag släpps ett avsnitt med henne om hur man går ifrån att identifiera sig ur ett utifrån perspektiv, utan istället identifiera sig med den energi man har inom sig. Hon var liksom tvungen att hitta den energin när det hon identifierade sig med rycktes bort. Och hon har gjort det genom att testa saker och utforska sina egna passioner. Det ledde henne till USA, och ett yrke inom tech. Det är intressant, och inspirerande.

Men det är också ett avsnitt om att ta ansvar för att bygga relationer som gör att man själv känner tillit till de människor man omger sig med, och att det många gånger handlar om att flytta fokus från sig själv till andra. Vi pratar om hur den tilliten också kan skapa trygghet i sig själv och sitt sammanhang, vilket i sin tur gör att du faktiskt kan skapa förutsättningar att våga stå upp för sig själv och på sätt bygga en kontext som passar just dig.

Och just det där med relationer och att lyssna till andra människor är ju en viktig del av att skapa en organisation där det finns en worklife balanace, något som Ida mäts på i det jobb hon har. Så, idag kära lyssnare ska ni få tips hur ni kan göra just det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.