Så gör du upp med din inre kritiker med Frida Moisto

Fannys Förebilder
Fannys Förebilder
Så gör du upp med din inre kritiker med Frida Moisto
Laddar in
/

Frida Moisto är sjuksköterska och författare. Hon har använt författarskapet som ett sätt att skriva ur sig det svarta som kan byggas upp inom den som jobbar med människor i utsatta situationer. Hon bestämde sig för att börja skriva efter att hennes dotter i ett år svävat mellan liv och död, för att det var något hon insåg att hon skulle ångra om hon inte gjort under sitt liv. 

På söndag släpps ett avsnitt med henne både om det här, men också om att vara sjuksköterska. Att tjäna alldeles för dåligt utifrån det ansvar man har, att gå till jobbet för ett högre syfte och hur tydliga mandat gör att man klarar av den uppgift man har. Vi drar liknelser mellan sjukvården och näringslivet, men kanske framförallt vad näringslivet kan lära sig av sjukvården. 

Men, Frida insåg när hon började skriva sin första bok att hon hade en väldigt stark inre kritiker som satte hinder för henne, och lärde sig att göra upp med denna. Så i detta korta avsnitt får ni Fridas bästa verktyg så att ni också kan göra det. 

Avsnittet sponsras av: Exsitec AB 

Klippning och jingel: Ludvig Gawell

Leave a Reply

Your email address will not be published.