Så skapar du en känsla sammanhang för dig själv med Ann-Sofie Forsmark

Fannys Förebilder
Fannys Förebilder
Så skapar du en känsla sammanhang för dig själv med Ann-Sofie Forsmark
Laddar in
/

Veckans gäst är Ann-Sofie Forsmark. På söndag släpps ett avsnitt där vi pratar om hur sjutton man bli hållbar, som människa alltså. Och vad det egentligen innebär. För det är ju inte helt lätt när vi lever i ett samhälle med enorma krav på prestation och där det nästan är trendigt att vara stressad. Där gemene man på något sätt accepterat att vi ständigt har enormt mycket att göra med långa to-do lists att beta av. Samtidigt finns det finns ständiga krav på att vi ska driva förändring och jobba med de här frågorna i en verklighet där ledare redan har en fullspäckad agenda. Och där människor överlag är rädda för att göra andra besvikna och vill göra bra ifrån sig.  Hur hanterar man det?

Det här är något som Ann-Sofie verkligen fördjupat sig i och brinner för.  Alltså hur vi skapar hållbarhet ur ett mänskligt perspektiv. Så enormt viktigt, och jag tror ni kan lära er massor av att lyssna på hennes avsnitt som släpps på söndag.

Men en viktig del i att bli hållbar, det är att skapa en känsla av sammanhang för sig själv. Och hur man gör det, ja, det ska ni få tips på nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.