Så överlever man i en vit värld med Siduri Poli

Fannys Förebilder
Fannys Förebilder
Så överlever man i en vit värld med Siduri Poli
Laddar in
/

Veckans gäst är Siduri Poli och i hennes avsnitt som släpps på söndag pratar vi om hur vilket värde vi sätter på oss själva är ju väldigt beroende av vilken kontext vi befinner oss i, och det kommer påverkas av våra bakgrunder och vilka vi är. Men i en värld där vi ofta värderas utifrån  våra prestationer och där de också bedöms olika på grund av vilka vi är, hur kan vi hitta vårt eget utöver det? Och om vi har en bild av var vi ska, och en viktig pusselbit av det rasar, hur tar vi oss vidare från det? Hur kan vi omdefiniera den bilden? Det pratar jag och Siduri Poli om i veckans avsnitt. 

Hon är också en entreprenör som är känd för sitt arbete inom mångfald. Utmärkelserna hon fått går knappt att räkna på en hand och hon är en värdig vinnare av dem eftersom hon jobbat aktivt med att koppla ihop innovation och nya tekniker med inkludering för att Sverige ska gå i rätt riktning. Hur hon gjort det pratar vi såklart också mer om i hennes avsnitt. 

Och en del av hennes förändringsarbete är också hennes bok ”Hur man lyckas i en vit värld” och hur man gör det, ja det ska du får några tips på nu! 

Avsnittet sponsras av: Exsitec AB 

Klippning: Oscar Zachrisson

Jingela: Ludvig Gawell