Så kan vi normalisera ämnet mens med Liza Eriksson

Fannys Förebilder
Fannys Förebilder
Så kan vi normalisera ämnet mens med Liza Eriksson
Laddar in
/

Veckans gäst är Liza Eriksson, grundare av Redlocker som tillhandahåller fritt mensskydd. Och jag tror många kan känna igen sig i känslan av att det egentligen är helt galet att det inte finns överallt och att det inte ifrågasätts mer. På söndag släpps ett avsnitt med Liza om hur hon och hennes medgrundare en frustrationen och skapade en produkt som kan bidra till att lösa problemet. Inte bara att ge tillgång till fritt mensskydd, utan också till att normalisera samtalet om mens. Det är ett avsnitt som inger hopp. Inte bara om allt jag pratar om nu, utan också om en yngre generation.

Men avsnittet handlar såklart inte bara om mens utan också om att vara en ung kvinnlig entreprenör och vilka utmaningar det kan komma med. Om att lära känna sig själv och på så sätt också kunna hantera det. Ja, ett matnyttigt avsnitt med andra ord!

Och hörni, mens, det är ju något som tyvärr fortfarande är rätt skämmigt att prata om ibland trots att det är något av det mest naturliga som finns. Ämnet i sig behöver normaliseras. Och hur vi kan göra det, ja det ska ni få tips på nu!

Avsnittet sponsras av: Exsitec AB 

Klippning: Oscar Zachrisson

Jingela: Ludvig Gawell