SÅ kan vi få fler män engagerade i jämställdhet med Per Wallentin

Fannys Förebilder
Fannys Förebilder
SÅ kan vi få fler män engagerade i jämställdhet med Per Wallentin
Loading
/

Veckans gäst är Per Wallentin. På söndag släpps ett avsnitt med honom där han berättar om något som många av oss kan känna igen oss i och se hända runt omkring oss i näringslivet. Alltså att bolag pratar om att det gör massa saker för jämställdhet, och kör någon form av numbers game, men att det egentligen inte leder till någon skillnad. Vi känner nog också många igen det faktum att många ledare tror att de minsann vet och har koll på läget, fast de kanske egentligen inte har det. 

Så hur kommer man till insikten om att det faktiskt inte har så bra koll som man tror att man har? Och hur tar man sig vidare från det? Det berättar Per om i hans avsnitt som släpps på söd´ndag. Både om sin egen men också hans bolags resa. Det här är ett avsnitt som jag på riktigt kan hjälpa många!

Men, som ni vet så har jag ju också ett syfte med att ibland ha med män i min podd. Och det är att jag vill få fler män engagerade i jämställdhetsdebatten. Och hur Per tror att vi kan få det, ja det ska ni får höra om nu!

Avsnittet sponsras av: Exsitec AB 

Klippning: Oscar Zachrisson

Jingela: Ludvig Gawell