Så skapar vi värdefulla dialoger med Sofia Breitholtz

Fannys Förebilder
Fannys Förebilder
Så skapar vi värdefulla dialoger med Sofia Breitholtz
Loading
/

Veckans gäst är Sofia Breitholtz, och på söndag släpps ett avsnitt om vilka man egentligen ska lägga energi på för att lyckas med förändring.  Men också om hur man kan påverka i en komplex värld där värderingar är viktiga, men där alla inte alltid agerar utifrån det. Mycket handlar ju om dialog och samtal, och att försöka ta sig in i rum där de gör skillnad. Inte lätt.

Sofia jobbar med att hjälpa sociala entreprenörer och är därmed också en brygga mellan näringslivet och ideell sektor. Två världar som kanske kan lära en del av varandra vilket också är något vi reflekterar kring under vårt samtal. 

Sen vill jag såklart att ni som lyssnar kommer på galan den 18:e november. Och glöm inte att ditt köp går till hundra procent till Unizon som jobbar mot mäns våld mot kvinnor, så din närvaro uppskattas inte bara av mig utan bidrar också till att göra skillnad! Läs mer här: 

Gala

Men eftersom många av er som lyssnar faktiskt vill vara en del av den förändring jag försöker driva här, och att samtal är en enormt viktig del av det, så ska ni idag få tips av Sofia på hur ni kan Skapa värdefulla dialoger!

Avsnittet sponsras av: Exsitec AB 

Klippning och jingel: Ludvig Gawell

Leave a Reply

Your email address will not be published.