Så inkluderar vi utan att kliva någon på tårna med Binette Seck

Fannys Förebilder
Fannys Förebilder
Så inkluderar vi utan att kliva någon på tårna med Binette Seck
Laddar in
/

Varmt välkommen kära lyssnare till höstens första tips-avsnitt som är precis som de brukar vara. Jag hoppas du haft en fin sommar och att du i alla fall fått lite tid att vara ledig och ladda upp för hösten. Jag är i alla fall spänd på allt som kommer att hända!

Vi kommer att rivstarta hösten med ett avsnitt där Binette Seck gästar, en av Sveriges främsta kvinnliga tech ledare och också lite av en expert på mångfald.

Hon brukar iblanda referera till sig själv som tjejen från Tensta, och i sitt avsnitt berättar hon om hur hon mött kommentarer som ”Det där är inget för en sådan som dig” när hon var nyfiken på läkaryrket. Men istället för att låta sig slås ner av det har det haft en motsatt effekt på henne. Idag pratar hon mycket om mångfald.

På söndag pratar vi om hennes resa men också att få in olika influenser för att skapa de bästa lösningarna och produkterna men också för att attrahera ett mångfald av talanger. Vilka beteenden kan vi mäta och titta på för att på riktigt bli inkluderande?

Det är ett riktigt bra avsnitt om jag får säga det själv!

Avsnittet sponsras av: Exsitec AB

Klippning och jingel: Ludvig Gawell

Leave a Reply

Your email address will not be published.