85. Pingis Berg Hadenius – Är systerskapet alltid starkt?

Fannys Förebilder
Fannys Förebilder
85. Pingis Berg Hadenius - Är systerskapet alltid starkt?
Laddar in
/

Pingis Berg Hadenius är känd som serieentreprenör och har startat många framgångsrika bolag men också för att hon arbetat mycket med att entusiasmera kvinnor att ta mer makt över sin egen ekonomi. Att ta ansvar för sin egen ekonomi och vilken vinning det har pratar vi om i veckans avsnitt. Sen att vara serieentreprenör, det kan ju låta glammigt men självklart misslyckas man längs vägen och det gäller att lära sig av dessa, vilket Pingis är bra på.

Men det här är också ett avsnitt om rak och tydlig kommunikation och vilken effekt det kan ha när du använder det som kvinna. Vi pratar också mycket om systerskapet, för Pingis upplevelse av det har inte alltid varit positiv. Det är ofta många som hör av sig till mig om att jag ska ta upp det här i podden, och i det här avsnittet får du det perspektivet. 

I avsnittet pratar vi kring följande frågor: Hur får vi kvinnor mer intresserade av ekonomi? Hur undviker vi att vara rädda för kritik? Hur kan vi hantera misslyckanden? Systerskapet, är det alltid starkt?  Hugger kvinnor ibland varandra i ryggen? Hur hittar man ett tydligt fokus när man har många strängar på sin lyra? 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.