Så vågar du lite mer med Kristina Hagström Illievska

Fannys Förebilder
Fannys Förebilder
Så vågar du lite mer med Kristina Hagström Illievska
Laddar in
/

Veckans gäst är Kristina Hagström Illievska, som brukar kalla sig själv för en naiv optimist med rebelliska drag. På söndag släpps ett avsnitt med henne om hur faktumet att vi vill tillhöra en grupp kan få enorma effekter på oss själva. Hon försökte nämligen så mycket med att passa in  att hon blev perfektionist vilket i sin tur gav henne ätstörningar. Det är något vi pratar om.

Men vi pratar också om hur den perfektionismen, när hon lärde sig att hantera den, blev både hennes styrka och svaghet. Och det finns ju något viktigt i den lärdomen tänker jag, att det som gör oss svaga också kan göra oss starka. För Kristina gav det bland annat styrkan att våga mer men också att inse att faktumet att hon varit vad hon själv kallar för annorlunda är vad som gjort att hon hamnat där hon är idag. En viktig och väldigt värdefull insikt tycker jag.

Och just det här att våga, ja det är något som Kristina verkligen grottat ner sig i, för att hon vill hjälpa människor att skapa det liv de vill ha. Så, denna onsdag ska du få tips på hur du kan våga lite mer!

Avsnittet sponsras av: Exsitec AB 

Klippning och jingel: Ludvig Gawell

Leave a Reply

Your email address will not be published.