Valspecialen samlad

Inför valet så var det många av mina följare som inte visste vad de skulle rösta på, och för mig, precis som för dem så kommer jämställdhet att vara en avgörande fråga för vad jag röstar på. Därför ville jag lära mig mer om hur de olika partiledarna ser på, och hur de tänker lösa, olika utmaningar när det kommer till just jämställdhet. Så jag bestämde mig för att sitta ner med dem och ge dem, oavsett parti, möjligheten att under en längre stund utveckla sina tankar. Resultatet av det är denna valspecial som varit väldigt uppskattad eftersom den gör tydligt var de olika partierna står när det kommer till just jämställdhet.

För att göra det enkelt för er att lyssna på alla partiledare så har jag samlat samtliga inspelade och släppta avsnitt här, ta god tid på er att lyssna på vad som sägs i dessa avsnitt. Förhoppningsvis kan de hjälpa er att göra mer grundade val när ni går till valurnorna i september!

Det finns också en länk till avsnittet med Jenny Madestam som är politisk expert. Hon lyssnade på avsnitten innan de släpptes och gav sin analys av vad som sägs i dem. Det är ett avsnitt som jag verkligen rekommenderar alla att lyssna på då det ger massor med klarheter!

Annie Lööf – Centerpartiet
Jimmie Åkesson – Sverigedemokraterna
Nooshi Dadgostar – Vänsterpartiet
Ebba Busch – Kristdemokraterna
Märta Stenevi – Miljöpartiet
Ulf Kristersson – Moderaterna
Johan Pehrson – Liberalerna
Jenny Madestam – Politisk expert

 

Magdalena Andersson – Socialdemokraterna